21.04.2017

Müftülüğümüz Tarafından Kutlu Doğum Konferansı Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Müftülüğümüz Belediye Kültür Merkezinde ‘’Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’’ konulu konferans düzenledi. Konferans Kırıkkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlhami Ayrancı tarafından verildi.

Programa Valimiz Sn. Salih Işık, Tugay Komutanı Tank. Kr. Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Kurum Amirleri, Din Görevlilerimiz, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlayan programın devamında Kur'an-ı Kerim okundu. İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu’nun yaptığı açılış konuşması sonrasında konferans sunumu gerçekleştirildi. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği konferansı vatandaşlar ilgiyle izledi.