08.09.2017

Valimiz Sn. Dr. Osman Varol İl Müftülüğümüze Çalışma Ziyaretinde Bulundu

Amasya Valimiz Sn. Dr. Osman Varol, İl Müftülüğümüze çalışma ziyaretinde bulundu. Kuruma gelişinde Valimizi, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu ve daire personelimiz kapıda karşıladı.

Sn. Valimizin ziyareti münasebetiyle İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu kendilerine bir sunum yaptı. Sunumda; İl Müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, Merkez ve İlçelerine ait kadro ve personel durumu, Kur'an kursları ile ilgili genel malumat, cami içi ve cami dışı din hizmetleri, kutlu doğum haftası etkinlikleri, camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri, gerçekleştirilen sempozyum panel ve konferans programları, hac ve umre hizmetleri, aile irşat ve rehberlik bürosu faaliyetleri, Türkiye Diyanet Vakfı Amasya şubesi hizmetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Sn. Valimiz kendisine sunulan brifingten dolayı İl Müftümüze teşekkür etti. İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu ise, müftülüğümüze yapmış olduğu ziyaretten dolayı Sn. Valimize şükranlarını ifade ederek kendilerine Hattat Hüseyin Kutlunun Hattı üzerine yazılan Kur’an-ı Kerim hediye etti.