12.09.2017

Topçular Camii Temel Atma Töreni Yapıldı

Hacılar meydanı mahallesinde hayırsever iş adamı Memduh Topçu tarafından yaptırılacak olan topçular camii temel atma törenine Valimiz Sn. Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta Konuşma yapan Valimiz Sn. Dr. Osman Varol böyle hayırlı bir işte sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada bu cami inşaatının yerini ayıran Belediyemize teşekkür ediyorum. Hayırsever iş adamımıza ailesine teşekkür ediyor temelini attığımız bu mabedin   hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Belediye Başkanımız Cafer Özdemir’de konuşmasında bu caminin bu mahalleye çok yakışacağını ifade etti ve iş adamı Memduh Topçu beye ilimize kazandıracağı bu güzel eser için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu tarafından dua yapıldı. Duadan sonra kurban kesilmesiyle program sona erdi.