06.10.2017

İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu Emekli Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Cami ve din görevlileri haftası münasebetiyle Din Görevlileri Derneğinin yapmış olduğu programa katılan İl Müftümüz programın açılış konuşmasını yaptı. Diyanet  İşleri Başkanlığınca ülke genelinde her yıl 01-07 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftasının bu yılki temasının “Cami, Şehir ve Medeniyet” olarak belirlendiğini hatırlatarak Amasya’mızda çeşitli camilerde İmam hatiplik yapmış emekli Din görevlisi hocalarımla Cami ve din görevlileri haftası münasebetiyle buluşmaktan çok memnun oldum, teşriflerinden dolayı emekli müftümüz Namık Hisar hocama, emekli Müftü Yardımcısı Şenel Berçin, din görevlileri dernek başkanı Emin Çınarcı ve katılım sağlayan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.