27.10.2017

Hayrat Vakfı ve Osmanlı Kültür Derneğinden Sayın İl Müftümüze ziyaret.

Hayrat vakfı il temsilcisi Ensar Hacısüleymanoğlu ve Osmanlı Kültür Derneği başkanı Murat Demirbaş ve dernek yetkilileri İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu’na ziyaret ettiler. Hayrat Vakfı ve Dernek olarak Vakfın tarihçesi, Tevafuklu Kur’an-ı Kerim ve matbaası hakkında bilgiler verdiler ve yaptıkları yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri anlattılar. İlimizde yapılan çalışmalardan ve faaliyetlerden de bahsettiler. Vakıf Temsilcisi Hacısüleymanoğlu konuşmalarında; Hayrat vakfının temel gayesinin Rıza-yı ilahi olup milli ve manevi değerlerimize bağlı imanlı bir nesil yetiştirmek için birçok faaliyetlerde bulunduklarını ve beş senedir devam eden protokol çerçevesinde Osmanlıca kursları hakkında yapılan faaliyetleri anlattılar. İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu ise ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür edip çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.