08.03.2018

KYK’da Kalan Öğrencilerle Sabah Namazı Buluşması Yapıldı

Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerin katılımıyla Akşemsettin Camii külliyesinde sabah namazı buluşması programı düzenlendi. Sabah namazını kıldıran ve namazdan sonra gençlere konuşma yapan ve bazı tavsiyelerde bulunan İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu; “Allah’ın hoşuna giden şeylerden biri de gençlerin kendisine ibadet etmesidir. Gençlerin ibadetinin Allah katında ayrı bir yeri vardır, iffet ve hayanın da yine kendisine en çok yakıştığı kimseler gençlerdir” dedi.  Daha sonra Afrin’de, Ülkemizin dört bir köşesinde milletimizin güvenliği ve huzuru için görev yapan askerlerimize, emniyet mensuplarımıza, şehitlerimize dualar edildi. Programa İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, KYK İl Müdürü Kadir Kılıç, Müftü Yardımcımız Murtaza Gür, Kyk Gençlik Koordinatörümüz Murat Pekel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program çorba ikramıyla sona erdi.