T.C. AMASYA VALİLİĞİ
İL MÜFTÜLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretimi Yılsonu Sınavları

25 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Sınavları 21-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır (Kurs sayısının fazla olması durumunda 1 hafta önce veya sonrasına uzayabilecektir) Söz konusu öğrencilerin bu sınava girebilmeleri için eğitim yılı boyunca 4 dönem Temel yada Ek Öğretim derslerine kayıtlı olarak katılmış olmaları gerekmektedir. Sınav sonunda başarılı olan öğrencilere Müftülüğümüz tarafından Başarı Belgesi hazırlanacaktır. Sınava katılmayan öğrencilere kurs öğreticisi tarafından yayınevinden alınarak katılım belgesi verilecektir.

- Sınav tutanağı bilgisayar ortamında doldurulup komisyon gelmeden öğrenci bilgileri eksiksiz şekilde bilgisayar ortamında 2 nüsha olarak hazırlanacak ve eski tutanaklar kullanılmayacaktır. (1 nüsha komisyona verilecek diğer nüsha kursta kalacaktır)

- Hazırlanan tutanaklar amasya@diyanet.gov.tr yada emreyildiz05@hotmail.com adresine e-posta ile veya usb bellek ile sınav sonrası gecikmeden Müftülüğümüze iletilecektir.

- Sınav tarihi, saati, öğrencilerin durumu vb. gibi değişiklik veya olumsuzluk durumunda gecikmeden Mesut ÖZGÜR ile  (Tel: 05368432486) irtibata geçilecektir.

- Sınav sonrası hazırlanacak Başarı Belgelerini öğreticiler çok geç aldığından, belgeler uzun süre Müftülükte beklediğinden, belgeler sınav sonrası öğretici belge almak için geldiğinde hazırlanıp verilecektir.