T.C. AMASYA VALİLİĞİ
İL MÜFTÜLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretimi Yılsonu Sınavları

26 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Sınavları 22-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır. Söz konusu öğrencilerin bu sınava girebilmeleri için eğitim yılı boyunca 4 dönem Temel-Ek Öğretim derslerine katılmış olmaları gerekmektedir. Sınav sonunda başarılı olan öğrencilere Müftülüğümüz tarafından Başarı Belgesi hazırlanacaktır. Sınava katılmayan öğrencilere kurs öğreticisi tarafından katılım belgesi verilecektir..

- Sınav tutanağı bilgisayar ortamında doldurulup komisyon gelmeden öğrenci bilgileri eksiksiz şekilde yazılarak hazırlanacak ve eski tutanaklar kullanılmayacaktır.

- Hazırlanan tutanaklar amasya@diyanet.gov.tr yada emreyildiz05@hotmail.com adresine e-posta ile veya usb bellek ile sınav sonrası gecikmeden Müftülüğümüze iletilecektir.

- Sınav tarihi, saati, öğrencilerin durumu vb. gibi değişiklik veya olumsuzluk durumunda Mesut ÖZGÜR ile  (Tel: 05368432486) irtibata geçilecektir.

- 4-6 sınıfında eğitim gören ve Teşekkür Belgesi alacak öğrenciler için aşağıdaki excel sayfası bilgsayar ortamında doldurularak Müftülüğe teslim edilecektir.

Not: Sınav tarihleri henüz belirlenmediğinden eklenmemiştir. Yakın bir süre içerisinde hazırlanıp buraya eklenecek ve 17.05.2017 tarihinde yapılacak toplantıda duyurulacaktır.