15.08.2017

2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı Yapıldı

12 Haziran tarihinde başlayan ve 18 Ağustos Cuma günü sona erecek olan 2017 Yılı Yaz Kur’an Kursları kapanış programı Valimiz Sn. Dr. Osman Varol, Belediye Başkan Vekili Mehmet Dümen, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, Yaz kurslarımıza katılan öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla Amasya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Açılış konuşması yapan İl Müftümüz yaz dönemi boyunca öğrencilere verilen kurslar hakkında bilgiler verdi. Programa katılma nezaketi gösteren başta sayın valimize ve katılımcılara teşekkür etti. Program yaz Kur’an kursu öğrencisi Enes Ustaoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde; İlahiler, tiyatro gösterileri, şiirler, hutbe sunumu, ezan okunması ve dualarla sona erdi. Program sonrası İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu programda yer alan öğlencileri ve ailelerini tebrik ederek emeği geçen hocalarımıza şükranlarını iletti.