21.09.2017

Valimiz Sn. Dr. Osman Varol Personel Toplantımıza Katıldı

Din görevlilerimize yapılan eylül ayı mutat personel toplantısı Belediye Kültür Merkezinde Valimiz Sn. Osman Varol'un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu açılış konuşmasıyla devam etti. İl Müftümüz yaptığı konuşmada: ''Vali beyin katılımıyla gerçekleşen toplantımız bizleri onurlandırmaktadır. Bu sebeple kendilerine şükranlarımız arz ediyorum'' dedi.

Sonrasında Vali bey konuşmasında: “ Bu toplantıya beni davet etme nezaketi gösterdiğiniz için onur duydum, teşekkür ediyorum. Devletimizin sahada vatandaşa en yakın olan iki tane görevli grubu vardır. Bir tanesi öğretmenlerimiz, diğeri de sizlersiniz. Din görevlilerimiz tüm hareketleriyle örnek alınan ve alınması gereken, bu şekilde davranması gereken bir görevli grubudur. Sizler çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diyorum'' dedi.

Personel toplantısı Vali beyin konuşmasıyla son buldu.