26.03.2018

İmam Hatip Liseleri Hutbe Okuma Yarışması Yapıldı

İlçemiz Merzifon’da Paşa Camiinde 23.03.2018 Cuma günü İmam Hatip Lisesi Öğrencileri arasında Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi.

Her yıl Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri arasında düzenlenen Hutbe Okuma yarışması bu yıl da gerçekleşti. Yarışmaya İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu komisyon üyesi olarak katıldı. Yarışma içeriği hakkındaki yaptığı konuşmasında İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu  yarışmaya katılan öğrencilere başarılar temenni etti.

Amasya Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed CENİK İl Birincisi oldu.

Dereceye giren öğrencilere hediyeler taktim edildi, akabinde İl Müftümüz Cuma vaazı verdi ve hutbe okuyup Cuma namazını kıldırdı. Sonrasında Gümüşhacıköy İlçe Müftülüğünü ziyarette bulundu.