15.05.2018

Müftülüğümüz'ce 'Kulluğa Engel Yok' Adlı Program Düzenlendi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Müftülüğümüz ve Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğü organizasyonu ile Müftülüğümüz Engelli Koordinatörlüğü görevlilerince işitme engelliler için farkındalık oluşturmak adına “Kulluğa Engel Yok” isimli program düzenlendi. Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi salonunda düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, İl Müftümüz  Abdulkadir Keşvelioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda işitme engelli öğrenciler tarafından Kur'an-ı kerim okundu, şehitlikle ilgili ayet ve hadis meali ve slayt gösterisi izletildi. Program sonunda programın hazırlanmasında emeği geçen kurs öğreticilerimize çiçek verildi.