14.06.2018

İl Müftümüz Şehsadeler Gezi Yolunda Düzenlenen Tasavvuf Musikisi Konserine Katıldı

İl Müftümüz Şehzadeler Gezi yolunda düzenlenen Tasavvuf Musikisi konser programına katıldı.

Konser sonunda bir konuşma yapan İl Müftümüz:  “Son teravihi kılmanın ve son orucumuzu tutacak olmanın burukluğunu yaşarken, bayramı da idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar Yüce Rabbimizin bizlere bir armağanıdır. Gerçek bayramı inşallah ahirette oruçlarımızın sevabının bir kurtuluş beratı olarak bize taktim edileceği ‘’o gün’’ yaşayacağız. Bayramlar birlik, beraberlik ve sevinç günleri, umutların tazelendiği günlerdir. Bu günleri vesile ederek kırdığımız gönülleri yapmanın ve küskünlüklere son vermenin gayreti içerisinde olalım.” diyerek Amasya konservatuarı ilahi korosuna verdikleri konserden dolayı teşekkür etti ve konsere katılan vatandaşların bayramını kutladı.