29.06.2018

İL MÜFTÜMÜZ İLE DÜNYA HAFIZLIK YARIŞMASI İKİNCİSİ HASAN BEDİRHAN’IN VALİLİK ZİYARETİ

Uluslararası Hafızlık Yarışmalarında aldığı derecelerle İlimizi gurulandıran Sofular Camii Müezzin-Kayyımı Hasan BEDİRHAN;

20-30 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve 130 ülkeyi temsilen, 130 hafızın katıldığı Dünya Hafızlık Yarışması’nda İkinci,

20-30 Nisan 2018 tarihleri arasında İran Tahran’da düzenlenen 125 ülkeyi temsilen, 125 hafızın katıldığı Dünya Hafızlık Yarışması’nda Dördüncü olmuştur.

Hasan BEDİRHAN, daha önceki yıllarda da ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak pek çok derece almıştır. 2004 yılında Türkiye Üçüncülüğü ve Dubai’de Dünya Onbirinciliği, 2005 yılında Türkiye Birinciliği ve Cezayir’de Dünya Altıncılığı, 2008’de Türkiye İkinciliği ve 2010 yılında Türkiye Birinciliği dereceleriyle başarılarını devam ettirmiştir.

İl Müftümüz Abdülkadir KEŞVELİOĞLU ile birlikte Valiliğimizi ziyaret eden Hasan BEDİRHAN’ı Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL tebrik ederek hediye verdi ve başarılarının devamını diledi.