17.07.2018

AMASYA VALİLİĞİ
İl Müftülüğü

Sayı  : 85460630-902.03-2473     17.07.2018
Konu : Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği Sınavı.

DUYURU

Aşağıdaki tabloda bulunan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği kadrosuna Başkanlığımız Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yönetmeliği, Sınav Yönetmeliği ile Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği gereğince yapılacak sınav sonucu naklen atama yapılacaktır.

ATAMASI YAPILACAKLARDA ARANAN ŞARTLAR :
1- Başkanlık Teşkilatında halen 2 yıldır görevli olmak.
2- En az Lise ve Lise Dengi Mezunu olmak.
3- Kurumca yada ilgili Kuruluşlarca düzenlenen Bilgisayar İşletmenliği  veya bilgisayar kullanma eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge yada sertifikaya sahip olmak.
4- Yapılacak sözlü ve uygulamalı sınavın her birinden Sınav Yönetmeliği gereği, ayrı ayrı 100 üzerinden en az 70'er puan alanlar başarılı sayılacak olup, 70'in üstünde puanı olanlardan ortalaması en yüksek olan adayların ataması aşağıdaki tablo sırasına göre yapılacaktır. Vazgeçenlerin yerine yedekten atama yapılacaktır. Ayrıca, uygulama sınavından 70 ve üstü puan alamayanlar sözlü sınava alınmayacaktır.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAK :
1- Nakil istek dilekçesi (Matbu form-Müftülüğümüzden alınabilir)
2-İl dışından müracaat edenler için hizmet belgesi
 eğitiminde başarılı olduğuna ilişkin belge yada sertifika.

MÜRACAAT VE SINAV TARİHİ:
I- Müracaatlar 17.07.2018 tarihinde başlayıp, 31.07.2018 tarihi mesai bitiminde son bulacaktır.
(Faxla yapılan müracaatlar ile postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.)
II- Yarışma sınavı 02.08.2018 Perşembe günü saat 09:00'da İlimiz Müftülüğünde yapılacaktır.
lll- Müracaatlar İlimiz Müftülüğüne şahsen yapılacaktır.
lV- Sınav sonuçları web sayfamız ve ilan panosundan duyurulacak, ayrıca tebliğat yapılmayacaktır.
İlgililere duyurulur.

( İ M Z A )