18.08.2017

İl Müftümüz Ziyaret Kur’an Kursu Hafızlık İcazet Programına Katıldı

Müftülüğümüze bağlı Ziyaret Kasabası Kız Kur’an kursumuzda 2017 yılında hafızlıklarını tamamlayan 30 öğrenci için “Hafızlık İcazet Programı” düzenlendi. Belediye kültür merkezinde düzenlenen programa İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, Ziyaret Kasabası Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, hafız öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşma yapan İl Müftümüz: “Hafızların, yaşadığı sürece dünyada iken ibadet ediyormuşçasına amel defterleri açık olacak ve sevap yazılmaya devam edecektir. Ayrıca anne babalarına kıyamet gününde öyle bir taç giydirilir ki bu tacın ışığı dünyadaki güneş ışığından daha güzeldir” diyerek hafızlığın öneminden bahsetti. Programa katılan, bize maddi ve manevi her zaman destek olan ziyaret belediye başkanımız Mehmet Uyanık beye, bu vesileyle hafızlığını tamamlayan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.