31.10.2017

Demokrasi Şehidimiz Ahmet Özsoy’un Babası Tahsin Özsoy’u Ebediyete Uğurladık

Şehit Ahmet Özsoy’un babası Tahsin Özsoy’un cenazesine Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, Garnizon Komutanı Tank. Kr. Alb. Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Namaz öncesi konuşma yapan İl Müftümüz; ’’Tahsin Özsoy’a, değerli büyüğümüze Allahtan rahmet diliyorum. 15 Temmuz da hainlerin TÜRKSAT’a girmek isterken direnmesi sonucu şehit olan yiğit Ahmet Özsoy’un babasıdır. Ne mutlu böyle babalara! Bizler sadece şehit Ahmet Özsoy gibi, şehit Ömer Halisdemir gibi yiğitlere minnet borçlu değiliz. Aynı zamanda onları birer vatanperver olarak yetiştiren, onları yeri geldiğinde ülkesi ve ülküsü için şehadete yürüyecek bir ruhla yetiştiren anne ve babalara da borçluyuz. Allah bütün şehitlerimizin anne ve babalarını nur eylesin. Hayatta olanlara sağlık, sıhhat, afiyet versin, rahmeti Rahman’a kavuşanlara da rahmet eylesin, mekânlarını cennet olsun’’ dedi. Sonrasında İl Müftümüz’ ün kıldırdığı cenaze namazının ardından merhum Tekirdede mezarlığına defnedildi.