21.03.2018

TSK Güçlendirme Vakfı’ndan Müftülüğümüz İle Din Görevlileri Derneği’ne Berat ve Madalya

Geçtiğimiz günlerde İl Müftülüğümüz ile Din Görevlileri Derneği personellerinin topladıkları 26 bin 125 TL’yi, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlanmak üzere il Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu Valimiz Dr. Osman Varol’a teslim etmişlerdi.

Bugün ise Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın hem İl Müftülüğü ‘müze hem de Amasya Din Görevlileri Derneği’ne ayrı ayrı gönderdiği berat ve madalyaları Valimiz Dr. Osman Varol, İl Müftümüz Abdülkadir Keşvelioğlu ve Din Görevlileri Dernek Başkanı Emin Çınarcı’ya takdim etti. Din görevlilerimizin ordumuzun muzaffer olması için dualar ettiğini aynı zamanda maddi anlamda da destek olarak ordumuzun her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Bu bilinci taşıdıkça ülkemizin karşılaştığı her türlü zorluğu aşabileceğine olan inancımızın güçlendiğini belirten Valimiz müftülük personeli ve  din görevlilerimizi duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.