22.04.2018

Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet İçi Eğitim Kursu Sona Erdi

Diyanet İşleri Başkanlığımızın vaaz ve irşat hizmetlerini yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı yüz yüze vaaz projesi çerçevesinde İl Müftülüğümüz tarafından Din Hizmetlerinde çalışan personele kademeli olarak düzenlenecek olan “Vaaz Verebilecek Görevliler İçin Hizmet İçi Eğitim Kursu İl Müftülüğümüze bağlı camilerde görevli 14 din görevlisi, 3 haftalık hizmet içi vaaz kursunu tamamladı.

İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu; bu tür seminer ve benzeri hizmet içi eğitim kurslarının Başkanlığımızca bizlere sunulmuş önemli bir fırsat olduğunu ve din görevlilerimizin de bu fırsatları şevkle ve en olumlu bir şekilde değerlendirmelerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İl Vaizi Mehmet BUŞKUN’un rehber öğretici olarak ders verdiği kursa katılan personelimiz; Vaaz hazırlama ve sunma ile ilgili konularda kendilerini daha da geliştirme fırsatı buldular.