06.07.2018

PROJE HAFIZLIK YAZ KURSU VE TEMEL EĞİTİM KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak proje olan 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı için Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Eğitimi Programı Yaz Kur’an Kursu eğitimimiz bugün Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulunda, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ ve İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU tarafından açılışı yapıldı. Yaz Kur’an Kursu için 130 erkek öğrenci ve 75 kız öğrenci kursa başlamıştır. Kurslarımız 2 Temmuz- 15 Eylül tarihleri arasında, 15 Eylül itibariyle ise hafızlık temel eğitimine devam edilecektir. Programda konuşan İl Müftümüz ’’Öğrencilerimiz 15 Eylüle kadar burada eğitim alacaklar, sonra hafızlık eğitimi için sınava tabi tutularak başarılı olanlar proje kapsamda eğitimine devam edecekler’’ dedi. Başta Milli Eğitim Müdürü olmak üzere programa katılan herkese teşekkür etti.