18.07.2018

Samsun’da Yapılan Hafızlık Bölge Finalinde Öğrencilerimiz 1. Oldular

03-04 Temmuz 2018 tarihlerinde Samsun Kalkancı Bölge Yatılı Kur’an Kursunda yapılan hafızlık sınavında, İlimiz Müftülüğüne bağlı Şehit Alper Kur’an Kursu öğrencilerimizden Esat Gökçe ile Ziyaret Kur’an Kursu öğrencilerimizden Tuğba Seven Hafızlık sınavına giren öğrenciler arasında bölge birincisi olarak değerlendirildiler.

İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu yarışmada derece yapan öğrencileri makamında kabul ederek başarıları dolayısıyla kendilerini tebrik etti ve kendilerini hediyelerle ödüllendirdi. Dereceye giren Kur’an kurslarımızın öğreticilerinden Şehit Alper Kur’an kursu öğreticisi Ahmet Niyazi Seven ve Ahmet Bilen, Ziyaret kasabası Kur’an kursu öğreticisi Hacer Katıkçı ve Arife Marazoğlu’na gayretlerinden ve hizmetlerinden dolayı İl müftümüz teşekkür etti.