12.07.2017

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı

11 Temmuz 2017 Salı günü saat 11:00’de, İlçe Kaymakamımız Adem BALKANLIOĞLU, Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL, İlçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN ve  protokol üyeleri, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınındaki saldırıda şehit olan  Ümit ÇOBAN'ın kabrini ziyaret etti.

Şehitler için Din Görevlilerince Kuran-ı Kerim okunmasının ardından protokol üyeleri şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

İlçemiz Köprülü Mehmet  Paşa  Camiinde öğle Namazı öncesi 15 Temmuz Şehitlerimize ithafen Kur’an- Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Namaz sonrası  İlçe Halkına ikramlarda bulunuldu.

Aynı gün akşam saat 19:00'da Gümüşhacıköy Açık Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürlüğünde şehit aile ve yakınlarına Sosyal Yardımlaşma  Vakfı tarafından yemek verildi. Yemek programında Din Görevlilerimizce Kur'an-ı Kerim okundu.