12.07.2017

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı

11 Temmuz Salı günü, Amasya Valimiz Dr. Osman VAROL, İlçe Kaymakamımız Adem BALKANLIOĞLU, İl Müftü Vekili Murtaza GÜR, Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL, İlçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN ve  protokol üyeleri, 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınındaki saldırıda şehit olan  Ümit ÇOBAN'ın kabrini ziyaret etti.   Şehit Ümit Çoban’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize ise başsağlığı dileyen Vali VAROL, “Halkımızın demokrasi ve millet egemenliğinin korunması için gösterdiği ulvi mücadelenin önemine vurgu yaparak, Ümit ÇOBAN kardeşimizde bu mücadele sırasında şehit düşmüştür. Bu mücadelede hayatını kaybeden  aziz Şehitlerimiz, milletimiz tarafından daima şükranla anılacaktır. Bizde devlet olarak daima sizlerin yanında olacağız. Kapımız sizlere daima açıktır.” dedi. İl Müftü Vekili Murtaza GÜR hocamızın Şehitlerimiz için yaptığı duanın ardından ziyaret sona erdi.