17.08.2016

HACILARIMIZI UĞURLADIK

İlçemizden hac ibadeti için kutsal topraklara giden Hacı adayları, 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat 17:00’da İlçe Kaymakamı Hüseyin TEKİN, Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL, İlçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN, Daire Amirleri ve vatandaşların katılımıyla İlçe Müftülüğümüz önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN, İlçemizden 24 hacı adayının kutsal topraklara gideceğini belirtti.Hacı adaylarından ülkedeki birlik ve beraberliğin daim olması için dua etmelerini isteyen İlçe Müftümüz, "Sizin yerinizde bu kutsal yolculuğa çıkmak isteyen milyonlarca insan vardır. Kabeyi ziyarete gidiyorsunuz. Peygamber efendimizi ziyarete gidiyorsunuz. Her inanan insan o kutsal beldelere gitmenin aşkını içinde taşır. Bu yolculuk en kutsal mekana yapılan en kutlu yolculuktur" diye konuştu.
Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL ise hacı adaylarının ibadetlerinin kabul olmasını dileyerek hacı adaylarına gül dağıttı.