15.05.2018

Kuduste Şehit Olan Kardeşlerimiz İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın talimatı ile tüm yurtta olduğu gibi İlçemizdeki tüm Camilerimizde de  15.05.2018 Salı günü Öğle Namazı  Ezanı Öncesi Sela okundu, Öğle Namazı Sonrası ise Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı.

Sayın Diyanet İşleri Başkanımızın “Mübarek Ramazan-ı Şerifin Arefesinde, Gazze’de elinde ve yüreğinde iman ve cesaretinden başka bir şey olmayan onlarca masum insan, bütün dünyanın gözü önünde hunharca katledilmiştir. Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ramazan ikliminde kalplerimize ve dualarımızı Filistin için birleştirmemizi istirham ediyorum. Bu vesileyle bugün öğle namazından önce tüm camilerimizde selalar verilmesi ve namazdan sonra da giyabi cenaze namazı kılınmasını önemle rica ediyorum”  talimatı gereği;  İlçemizdeki tüm camilerde olduğu gibi,  Merkez Köprülü Mehmet Paşa Camiinde de Öğle Namazı Ezanından önce sela okundu. Öğle Namazı sonrası ise İlçemiz Müftüsü Sayın Adem AYRANCI tarafından Gıyabi Cenaze Namazı kılındı. Sonrasında ise Kudüs'deki kardeşlerimiz için dualar edildi.