​T.C. HAMAMÖZÜ KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

İLÇE MÜFTÜMÜZ

ÖZ GEÇMİŞ

02.01.1980 tarihinde Samsun’un Ladik İlçesinde dünyaya geldi.

İlkokulu Amasya İli Suluova İlçesi Ayrancı Köyünde bitirdi. 1990 yılında Amasya İmam Hatip Lisesine başladı.  1996 yılında İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 1996 – 2001 yılları arasında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans eğitimimi tamamladı.

1997 yılında Giresun’un Çamoluk ilçesinde İmam Hatip olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’nda ki görevime başladı. 2001 yılında  İzmir Uzunada Mayın Grup ve  Ordonat Depoları Komutanlığında  vatani görevini tamamladı.

2002  yılında Konya Selçuk Eğitim Merkezi  İhtisas Kursu sınavını kazandı.  Konya Eğitim Merkezini 2005 yılında başarıyla bitirdi.  2006 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Anabilim Dalında  Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.. 2015 Yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Dalında Doktarasını tamamladı

2005 yılı haziran ayında Samsun ili Ladik  ilçesine vaiz olarak atandı. 2008 yılında Görevde yükselme sınavını kazanarak Elazığ İli Alacakaya İlçesine müftü olarak atandı.

Kasım 2011 tarihinde Amasya Hamamözü İlçe Müftülüğüne naklen atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir.

Dr. Cemil LİV

Hamamözü İlçe Müftüsü