20.06.2016

2016 YILI YAZ KURAN KURSLARI BAŞLADI

2016 Yılı Yaz Kur'an Kursları 20 Haziran Pazartesi günü itibariyle eğitim öğretime başladı. Müftülüğümüz hizmet binasında açılan kursumuzda, İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN'un katılımıyla açılış töreni yapıldı. Açılışta başkanlığımızın hazırlatmış olduğu sinevizyon gösterisi öğrencilerle birlikte izlenildi. Akabinde İlçe Müftümüz ALTUN yapmış olduğu konuşmasında, Kuranın öneminden, Peygamberimizin sünnetinden bahsetti ve çocuklara "Gel Bu Yaz, Kur'an'ı Gönlüne Yaz" seslenişinde bulundu . Çocuklar heyecan içerisinde Müftümüzü dinlediler. Son olarak İlçe Müftümüz Yaz Kuran Kursları'nın tüm çocuklarımıza, Kur'an Kurslarımızda ve Camilerimizde görev yapan görevlilerimize başarılar dileklerini dile getirdi.

2016 Yılı Yaz Kur'an Kurslarımız tüm Camilerimizde açılmış olup kayıtlarımız devam etmektedir. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz.