20.04.2016

KUTLU DOĞUM HAFTASI SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde;  Personelimiz tarafından okunan hatimlerin 20 Nisan 2016 Çarşamba günü Kara Mustafa Paşa Camiinde sabah namazından sonra duası yapıldı, Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve namaz sonrası cemaate Kutlu Doğum Kahvaltısı ikram edildi.

Program; Sabah namazı için Amasya İlimizden HAFIZ Uğur ARSLAN ve Hafız Sefa MUSLU’nun Sela ve çift ezan okunmasıyla başladı. Sabah namazı öncesi tekbir, selatü selam, ilahi, kaside okunmasıyla devam etti. Namaz sonrası Kur’an-ı Kerim, tesbihat, ilahi, İl Müftüsü İsmail İPEK’in sohbeti, ilçe Müftüsü Mustafa ALTUN’un hatim duası ile sona erdi. Program sonrası,  cemaatimize  Kur’an Kursu ve Cami görevlilerimizin  katkılarıyla hazırlanan geleneksel keşkek ve çörekten oluşan menü ile Kutlu Doğum Kahvaltısı ikram edildi. Programa, İlçemiz Gençlik Eğitim Merkezi Müdürlüğünün destekleriyle binlerce erkek ve kız öğrencilerin, erkek cemaatimizin ve kadın cemaatimizin katılımlarıyla ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.