07.08.2017

HACI ADAYLARIMIZI DUALARLA UĞURLADIK

Başkanlığımızın 2017 Yılı Hac Organizasyonu, Amasya 1. Kafile ile İlçemizden Hac ibadetini yerine getirmek için 64 Hacı adayımız ve 2 Din Görevlisi arkadaşımız Şehir Otogarından dualarla uğurlandı.

05.07.2017  Cumartesi Günü Merzifon Hava Alanından Medine’ye gidecek olan Hacı adaylarımız için Sabah 05:00 saatlerinde halkımızın da yoğun katılımıyla Müftülüğümüz tarafından, Şehir Otogarı önünde uğurlama töreni yapıldı. Sümbülhatun Camii Müezzin Kayyımı Osman USTA’nın Kur’an Tilavetiyle başlayan program. Cemil ÇOTUR (Kara Mustafa Paşa Camii Müezzin – Kayyımı), Hüseyin Şahin DAŞKIN (C. Erhan Nalbantoğlu Camii İmam-Hatibi), Osman USTA (Sümbülhatun Camii Müezzin Kayyımı), hocalarımızın Kaside ve İlahi sunumlarıyla devam etti.

İlçemiz Vaizi Salih GEYİK’in yapmış olduğu duanın ardından, Müftülüğümüzün tahsis ettiği araçlarla Merzifon Havaalanına hareket edilmesi ile program sona erdi.