05.06.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN RAMAZAN PROGRAMI

04.06.2018

2018 yılı Ramazan ayı münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından Kur'an Ziyafeti ve İlahi programı düzenlendi.

İlçemiz Müftülüğü tarafından Kara Musatfa Paşa Camii Meydanında Teravih Namazı sonrası tertip edilen programda il Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU Merzifonluları selamladı, bu programın hazırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN'a teşekkür ettiler. İl Müftümüzün konuşmasıyla başlayan program Müftülüğümüz İlahi Korosunun hazırlamış olduğu Kur'an Ziyafeti, İlahi ve Kasidelerle devam etti. İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN'un yapmış olduğu duanın ardından program sona erdi.

Programa İl Müftüsü Abdulkadir KEŞVELİOĞLU'nun yanı sıra Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem AYRANCI ve Hamamözü İlçe Müftsü Cemil LİV'de katıldılar. Merzifon halkı programa büyük ilgi gösterdi.