19.03.2016

MERZİFON MÜFTÜLÜĞÜ 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü münasebetiyle, İlçemiz Merkez Karamustafapaşa  Camii’nde İlçe Müftüsü Mustafa ALTUN’un riyasetinde Başkanlığımız tarafından gönderilen örnek program çerçevesinde; 18.03.2016 Cuma günü sabah namazına müteakiben tesbihat, sohbet, Kur’an-ı kerim Ziyafeti, dua ve ikram ile icra edilmiştir.

Programa; İlçemizdeki üniversite ve orta öğretimde eğitim gören yaklaşık 1000 civarında erkek ve kız öğrenciler  ile halkımızın katıldığı ilgi ve alakanın çok yoğun olduğu gözlenmiş olup, programda : İlçe Müftüsü Mustafa ALTUN, Karamustafapaşa Camii Baş İmam-Hatibi M.Fatih ŞAHİN, Müezzin Kayyımlar Cemil ÇOTUR ve M.Akif AKYEL ile Sümbülhatun Camii Müezzin Kayyımı Osman USTA görev almışlardır.