03.06.2017

ŞEHİTLER DUA VE TEKBİRLERLE SON YOLCULUKARINA UĞURLANDI

Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerden Hemşehrilerimiz Pilot Üsteğmen Abdulmuttalip Kesikbaş ile Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar için  İlçemiz Kara Mustafa Paşa Camii önündeki Cumhuriyet Caddesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Başbakan Yardımcısı Veysi KAYNAK, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir BEKİROĞLU, Amasya Valisi Salih IŞIK, Kaymakamımız Dr. Ozan BALCI, İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İlçe Müftülerimiz, Daire Amirleri, Şehitlerin yakınları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehitlerin silah arkadaşları ile binlerce kişi katıldı.

İki şehidimiz için Cuma namazının ardından İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU ve İlçe Müftümüz Mustafa ALTUN hocalarımızın cenaze namazlarını kıldırmalarının ardından, askerler tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına götürülerek Tekbirlerle İlçemiz Şehitliğine getirildi. Şehitlerimiz  defnedildikten sonra Din Görevlilerimiz tarafından Kur'anı Kerim okunarak, İl Müftümüz KEŞVELİOĞLU tarafından duası yapıldı.

.