21.08.2017

100 YATAKLI HAFIZLIK KIZ KUR'AN KURSU İNŞAATIMIZ YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

İlçemiz Yunusemre Mahallesi Dualı Sokakta 30 Haziran 2016 Perşembe Günü temelleri atılan 100 Yataklı Hafızlık Kız Kur'an Kursumuzun inşaatı, İlçe Müftülüğümüzün ve Türkiye Diyanet Vakfı Merzifon Şubemizin titiz çalışmaları ve Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle devam ediyor.

Yurt binası, Yemekhanesi, Eğitim binası, Spor Kompleksi ve Camiisiyle bir birbirinden bağımsız 4 bina olarak , Külliye şeklinde bina edilecek olan inşaatımızın 2 bloğunun kaba işçiliği bitmiş ve 3. bloğununda iskeleti tamamlanmak üzeredir.

Bittiğinde ilçemizde Kur'an ve din eğitimine büyük katkıları olacak olan Kız Kur'an Kursu İnşaatımıza Bağışta bulunmak isteyen Vatandaşlarımız Müftülüğümüze gelerek Makbuz mukabilinde bağışta bulunabilirler.