11.10.2019

İKİ AY ÜST ÜSTE YERLEŞME YAPILMAYAN MÜNHAL KADROLAR (EKİM-2019)

DUYURU
          Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliği gereği iki ay üst üste ilan edilip sınav sonucu tercih edilmeyen münhal D grubu cami kadrolarına aşağıda belirtilen şartları taşıyanlardan kurum içi naklen atama yapılacaktır.
BAŞVURU YAPACAKLARDA ARANAN ŞARTLAR
1- Asaleti tasdik edilmiş ve fiilen çalışıyor olmak, İller arası en az iki yıl, İl içi altı ay bulunduğu yerde görev  yapıyor olmak,
2- MBSTS'den 50 ve üzeri puan almış olmak.
3- İl dışından müracaat edecek görevlilerin, MBSTS puanı gösterir belgeleri ile Hizmet Belgelerini (görev yaptığı Müftülük tarafından tasdikli), başvuru dilekçelerine eklenecektir. (İkinci şahıslar da dilekçeleri Müftülüğümüze teslim edebilecektir,)
4- Müracaatlar 09.10.2019 günü başlayıp, 18.10.2019 saat 17:00'de sona erecektir,
5- Aynı Münhal Kadroya birden fazla müracaat olması halinde; a) MBSTS Puanı yüksek olan b) Görev Yılı fazla olan  c) Hafız olan d) Öğrenim düzeyi yüksek olan tercih edilecektir,
6- Faks ve Elektronik posta yoluyla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
7- Müracaatlar neticesinde ataması yapıldığı halde göreve başlamayarak feragat dilekçesi verenlerin dilekçeleri işleme konulmayacak/değerlendirmeye alınmayacaktır.
İKİ AY ÜST ÜSTE İLAN EDİLİP TERCİH EDİLMEYEN D GRUBU CAMİ KADROLARI
S.N. Birimi Münhal Kadro ve Grubu Unvan İlan Sayısı Dönemi (2019 Yılı)
1 Amasya Kayacık Ky.C. [ D ] İ-H. 3 Ağu-Eyl-Ekim
2 Amasya Küçük Kızılca Ky.C. [ D ] İ.H. 2 Eyl-Ekim