06.06.2018

Amasyada Ramazan Buluşmaları Gerçekleşti

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Ramazan ayında sunulan vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği “Ramazan Buluşmaları Programı” çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığımız Diyanet İşleri Uzmanı Abdurrahman AKBAŞ İl ve İlçelerimizde üç gün boyunca Vaaz ve İrşat programları gerçekleştirdi.

İrşat ekibi perşembe günü İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU ’nu makamında ziyaret ederek Müftülüğün din hizmetleri hakkında bilgi aldı. Aynı gün Merkez Büyükağa Hafızlık Kur’an Kursu’nda düzenlenen iftar programına katılarak kursta hafızlık eğitimi alan öğrencilerle buluşma gerçekleştirdiler.

Cuma günü İstasyon Yeni camisinde Camii’nde Cuma vaazı verdi ve Cumartesi günü Suluova İlçemizde de bir dizi faaliyette bulunan irşat ekibi Amasya’da Ramazan ayında bu hizmetlerde bulunmanın memnuniyetini dile getirdi.