24.10.2019

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen İl Müftümüzü Makamında Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN açılış ve konferans programları için geldiği Amasya'da İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu’nu makamında ziyaret ederek Amasya’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yatılı hafızlık eğitim veren Büyükağa Medresesini ziyaret eden İşliyen öğrencilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra yapımı devam eden Şehitler Camii ve Müftülük binası inşaatlarında incelemelerde bulundu. Sayın Dr. Burhan İşliyen bu çalışmalar tamamlanınca Amasya’ya yakışan daha güzel mekanlarda daha faydalı hizmetler sunulacağını belirtti. Müftülük hizmetlerini yerinde görmekten ve yapmış oldukları güzel hizmetlerden dolayı İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu ve ekibine teşekkür etti.