28.10.2019

4-6 Yaş Kur’an Kursları Yararına Kermes Düzenlendi

Amasya İl Müftülüğümüz, ihtiyaç odaklı kurs öğrencileri ve öğrenci velilerinin katkılarıyla organize edilen “Hayır Çarşısı” kermesimiz 25.10.2019 cuma günü 4-6 Yaş Kur'an kurslarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 12 Camimizde gerçekleştirildi.

Amasya İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızda yaklaşık 400 öğrencimiz eğitim öğretim görmektedir.

Yapılan bu faaliyetler vatandaşlarımızın kaynaşmasına, ayrıca öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine de biraz olsun katkı sunmuştur. Toplumun her kesimini toplayan camilerimiz bir defa daha evlatlarımızın eğitimi gibi hayırlı bir hedef için halkımızı bir araya getirmiş ve vatandaşlarımız da katılımlarıyla Kur'an kurslarımıza sahip çıkmıştır.