21.11.2019

Ara Tatilde Kur'an Kursu Öğreticilerine Seminer Verildi

İl Müftülüğümüz Kur'an kursları ara tatil seminer programımız İl Müftü Yardımcısı Sayın Emine Uysal hanımefendinin açılış konuşmaları ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Uzmanı Sayın Fatma Kotan hocamız Kur'an Kursu öğreticilerimize 1.gün=Proaktif öğretmen olabilme, erken çocukluk dönemi eğitimin amacı ve önemi, din eğitiminde kullanılan yöntemler, okul öncesi Kur'an eğitimi ve kullanılan yöntemler, .2.gün=Okul öncesi dönemde drama ve teknikleri, okul öncesi dönemde eğitsel oyun eğitimi, resim analizi, masal iskeleti ve hikaye anlatım teknikleri, okul öncesi öykü kurgulama ve anlatıcılığı eğitimi seminerlerini sundu. 3.gün ise Afad ve İl Sağlık Müdürlüğünden gelen eğitimciler tarafından verilen ilk yardım dersleri ile seminerlerimiz tamamlandı.