28.11.2019

İl Müftümüz Liseli Gençler Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Amasya İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü Lise Temsilciliği tarafından “Aile Buluşması” programı düzenlendi.

Akşemsettin Gençlik Merkezinde gerçekleşen programa İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu, Müftü Yardımcılarımız Abdullah Kılıç, Emine Uysal, Gençlik Koordinatörlüğü lise temsilcilerimiz, lise öğrencileri ve çok sayıda aile katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda İl Müftümüz Keşvelioğlu şunları ifade etti. Toplumun önemli bir kesiminin gençlerden oluştuğunu, günümüz gençlerinin ne büyük tehlikelerle karşı karşıya kaldıklarını belirterek işte bu projenin amacının gençlerin bu tehlikelere karşı farkındalık oluşturmak için Müftülüğümüzce düzenlendiğini “Haydi Genç! Sende Gel” Projesinin madde ve mana yönünden uzanan değerli bir el olduğunu ifade etti. Programın hazırlanmasında emeği geçen koordinatörlerimize, Programımıza katılan öğrenci ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sultan Beyazıt Cami görevlilerimiz tarafından ilahiler ve kasidelerin okunduğu program çeşitli ikramların ardından sona erdi.