05.12.2019

AİLE OKULU SEMİNERLERİ

Amasya İl Müftülüğümüz tarafından organize edilen Özel Eğitim Uzmanı İbrahim EREN’in anlatımı ile Amasya Belediye Kültür Merkezinde “Çocuklarda Gelişim Dönemleri, Anne Babalara düşen Görevler” isimli seminer verildi.

Düzenlenen Programa İl Müftümüz Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, Sakatlar Başkanı Emine Hicin ARSLAN, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Musa DEMİRYARAR, İl Müftü Yarımcıları Abdullah KILIÇ, Emine UYSAL, din görevlilerimiz, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Özel Eğitim Uzmanı İbrahim EREN, Çocuğun oluşumundan ergenlik dönemine kadar ki süreçde nelerle karşılaşıldığı, ne tür tedbirlerin alınması gerektiği ile ilgili yapmış olduğu sunum izleyenleri kimi zaman duygulandırdı kimi zaman ise tebessüm ettirdi.

Program sonrası İl Müftüsü KEŞVELİOĞLU tarafından konuşmacı İbrahim EREN’e hediye takdim edildi.