20.02.2020

“Bir Çuval Un Da Benden Olsun” Yardım Konvoyunu Uğurlama Programına Davet

İl müftülüğümüz ve İlçe müftülüklerimiz İdlib’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı ve “Bir Çuval Un da Benden Olsun” kampanyası düzenledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Amasya İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu Hocamız şunları dile getirdi: Amasya İl Müftülüğü ve TDV Amasya Şubesi olarak İdlibteki kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve onlara katkı olması amacıyla İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerimizin gayretleriyle “Bir Çuval Unda Benden” olsun yardım kampanyası düzenledik. Bu yardım kampanyamıza yurt içinden ve yurt dışından birçok vatandaşımız duyarlılıkla yoğun ilgi gösterdiler ve destek verdiler. Hazırlanan 9 tırlık yardım konvoyunu Valimiz Sayın Dr. Osman Varol Beyin katılımlarıyla 22 Şubat Cumartesi günü saat 11.00de Devlet Su İşleri (DSİ) bahçesinden dualarla uğurlayacağız. Tüm Amasyalı hemşerilerimizi uğurlama programına davet ederken, gayretlerinden dolayı çalışma arkadaşlarımıza ve desteklerinizden dolayı siz Amasya halkına teşekkür ediyorum.