26.09.2016

T.C.

AMASYA VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı   : 49093560-774.03/1876                                               12/08/2016

Konu  : Tashih-i Huruf Kursu

SULUOVA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN İLAN OLUNUR

1. Tashih-i Huruf Kursuna katılmak üzere Mülakat sınavıyla personel seçimi yapılacaktır.
  2. Kursa alınacak personelde aranan şartlar;
  1. Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım unvanlarında kadrolu olarak fiilen çalışıyor olmak,
  2. Adaylığı kalkmış olmak,
  3. Kurs süresince askerlik, yurtdışı, hac, umre vb. sebeplerle kursa ara verecek durumda olmamak.
  1. Söz konusu kursa İl ve İlçelerimiz personelinden 8 kursiyer alınacaktır.
  2. Kurs, Aşıkkutlu Eğitim Merkezi / SAMSUN ‘da 07 Kasım 2016 tarihinde başlayacak ve 6 ay sürecektir.
  3. Mülakat için en son müracaat tarihi 23 Eylül 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar olup müracaatlar sadece İl Müftülüğü’ne yapılacaktır.
  4. Mülakat 28 Eylül 2016 Çarşamba günü İl Müftülüğünde saat 09:00' da yapılacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Hüseyin OKUŞ