15.02.2018

ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz tarafından her ay planlı bir şekilde gerçekleştirilen Mutad Toplantılardan 2018 Yılı şubat ayı toplantısı yapıldı.

Toplantının açılışında İlçemiz merkez Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Nazım GÜNEŞ Kur'an-ı Kerim Tilavetinde bulundu.

İlçe Müftümüz tarafından gündemde olan konularla ilgili personelimize gerekli bilgiler verildi.

Daha sonra İlçemiz Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçemizdeki Okul Müdürleri, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Köy ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Himayesinde başlatılan Okuma - Yazma bilmeyen kalmasın kampanyasıyla ilgili bilgi payalşımında bulunuldu.

Gerekli bilgilendirmenin yapılmasını müteakip iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi