19.04.2018

NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

Personel arasında diyalog oluşturmak ve koordinasyon sağlamak amacıyla her ayın Onbeşini takibeden Perşembe günleri düzenlenen Mutad toplantının, Nisan Ayına denk gelen oturumu gerçekleştirildi.

Toplantı İlçe Vaizi mehmet YEŞERSİN tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ile başladı. İlçe Sağlık Grup Başkanlığından gelen Sağlık Görevlileri Bahar mevsiminde artış gösteren Kene vakalarıyla ilgili personelimizi bilgilendirdi.

İlçemiz İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Sadi BAHAR tarafından, Okul ve Öğrenciler hakkında personelimize bilgi verildi.

Toplantı gündemi olarak, Personelimize yaklaşan Ramazan Ayı öncesi yapılması gereken hazırlıklar hatırlatıldı.

Camiilerde bulunan ve kullanılmayan halı ve kilimlerin ihtiyaç sahibi mültecilere ulaştırılması hususunda ilgili personelin Müftülüğümüzle irtibat kurması hatırlatıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ'ın hayırlı ve başarılı görevler temennisiyle toplantı sona erdi.