20.03.2018

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü münasebetiyle 18 Mart 2018 Pazar Günü sabahı Çanakkale şehitleri dualarla anıldı.

İlçe Müftülüğümüz tarafından 2016 Yılında başlatılan ve geleneksel hale getirilen Şühedanın izinde Huzurda Hatim Kampanyası bu yıl 12 Mart pazartesi sabah namazıyla birlikte başlayıp hafta boyunca devam etti. 18 Mart Pazar Sabahı İlçe Müftümüz Harun YILMAZ, İlçe Vaizi Mehmet YEŞERSİN, Müftülük Murakıbı Şükrü GENÇ, Merkez Çarşı Camii İmam-Hatibi Hüseyin AYTAŞ ve Merkez Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Nazım GÜNEŞ tarafından 30. Cüzün okunması ve İlçe Müftümüzün yaptığı duayı müteakip Camiide hazır bulunan cemaate Çanakkale Menüsünün (Buğday Çorbası ve Üzüm Hoşafı) ikram edilmesiyle program sona erdi.

Programda daha önce görevlilerimiz ve halkımız tarafından okunan 300 Hatm-i Şerifinde duası yapıldı.