12.04.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI TAŞOVA'DA YAPILDI

İlçe Müftülükleri arası koordinasyonu sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla her ay farklı bir ilçede yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı Mart ayında İlçemizde düzenlendi.

İlçemizde düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı alışılmışın dışında, Amasya İlinin Doğal Harikası, İlçemizin Yeşil Gerdanlığı Boraboy Gölünde gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ' ın ev sahipliği ve İl Müftümüz Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU Yönetiminde icra edilen toplantıya İl Müftü yardımcımız ve Amasya İline bağlı İlçe Müftülerimiz katıldı.

Toplantıda gündemdeki konular paylaşıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Personele duyurulması gereken konular hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Toplantıya müteakip misafirlere yemek ikramından sonra İl Müftümüz Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU öncülüğünde doğa yürüyüşü yapıldı.