01.06.2018

TAŞOVA'DA GELENEKSEL İYİLİK SOFRASI KURULDU

Her Yıl Ramazan Ayını çeşitli etkinliklerle değerlendiren Taşova Müftülüğü 31 Mayıs Perşembe Günü akşamı Geleneksel İyilik Sofrasında Beşyüz kişiyi buluşturdu.

Taşova Müftülüğü, her yıl bir önceki yılda yaptığı Ramazan Faaliyetlerini arttırarak devam ettiriyor. 2018 Yılı Ramazan Ayında toplamda Beşyüz aileye gıda yardımı, İkiyüzelli Çocuğa Bayramlık Kıyafet yardımı ulaştıran Müftülüğümüz, başta Şehit aileleri, Yardıma Muhtaç aileler, Devlet Erkanı ve İlçemiz ve Köylerimizdeki Din Gönüllülerimiz olmak üzere Beşyüz Kişiyi İftar sofrasında buluşturdu.

İlçemiz Merkez Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Ahmet Nazım GÜNEŞ tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Amasya İl Müftü Yardımcısı Sayın Murtaza GÜR'ün Duası ile başlayan programda yapılan iftarın ardından İlçe Müftrümüz Sayın Harun YILMAZ, Müftülüğümüzün faaliyetlerini anlattığı konuşmasının sonunda programa katılan tüm misafirlere teşekkür etti.