20.01.2017

Aylık Toplantı

2017 Yılının ilk aylık toplantısı 19.01.2017 Perşembe günü İlçe Müftülüğü Konferans salonunda yapıldı. Toplantı İlçe Vaizi Mehmet YEŞERSİN' in Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Amasya İl Müftülüğü tarafından gönderilen personeli ilgilendiren yazılar personelle paylaşıldı. 2017 yılı Hac organizasyonunda görev almak isteyenlere müracaatla ilgili bilgi verildi. Amasya İl Müftülüğü tarafından belirlenen Nisan - Mayıs - Haziran aylarında İl genelinde okunacak Hutbe konuları Personele duyuruldu. Hutbe hazırlamak isteyenler tespit edildi.

Taşova İmam-Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Metin YAMAN tarafından, Ufka Yolculuk Bilgi Yarışması hakkında personele bilgi verildi.

İlçe Murakıbı Şükrü GENÇ' in yaptığı kontroller esnasında dikkatini çeken eksiklikleri personelle paylaşmasını müteakip, İlçe Müftüsü Harun YIMAZ' ın hayırlı ve başarılı görevler temennisiyle toplantı sona erdi.