20.02.2017

Şubat Ayı Toplantısı

2017 Yılı Şubat Ayı Aylık Mutad Toplantısı 16.02.2017 Perşembe Günü İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantı İlçemiz Karşıyaka Mah. Yeni Camii İmam-Hatibi Ahmet CANSIZ' ın Kur'an Tilavetiyle başladı.

Toplantı esnasında, Diyanet işleri Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen 250.000 Şehide 250.000 Hatim Kampanyası çerçevesinde Taşova Müftülüğüne ayrılan 250 Hatm-i Şerifin görevlilere dağıtımı yapıldı.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğü tarafından, İlçe Müftülüğümüze gönderilen yazılar çerçevesinde, personeli ilgilendiren hususlar görevlilerle paylaşıldı.

Devamında İlçe Müftülüğü Murakıbı Şükrü GENÇ tarafından İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların görevleri ile ilgili hatırlatmalar yapıldı.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ'ın görevlilerimize, başarılar dileklerinde bulunmasıyla Toplantı sona erdi.