11.05.2017

Berat Kandili Dualarla İdrak Edildi

Ramazan ayının habercisi olarak kabul edilen Berat Kandili tüm dünya da, ülkemizde ve ilçemizde dualarla ve düzenlenen programlarla kutlandı.

Taşova müftülüğü de Berat Kandili münasebetiyle Merkez Çarşı Cami'de mevlidi şerif programı düzenledi.

Berat Gecesinin manevi atmosferini yerinde yaşamak isteyen vatandaşlar camilere akın etti.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ'ın gecenin anlam ve önemini belirten vaazında, bu gecede Allah'ın rahmet kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, “Bu geceyi dua ederek, Allah'a yalvararak geçirmeli ve bu gecenin kıymeti bilinmeli. Berat Kandili, günahlardan temizlenme zamanıdır” dedi.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ ve İlçemiz Vaizi Mehmet YEŞERSİN'in, Duhan Suresini metin ve meal olarak okumalarını müteakip, İlçe Müftümüz Harun YILMAZ’ın yaptığı dua ile program sona erdi.