01.06.2017

TAŞOVA MÜFTÜLÜĞÜ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA

Mübarek Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte çeşitli yardım ve kaynaşma faaliyetlerinin yapıldığı ülkemizde, Türkiye Diyanet Vakfı Taşova Şubesi ve Taşova Müftülüğü düzenlediği yardım faaliyetiyle ben de varım dedi.

İlçe Müftülüğümüz geçen yıl Ramazan ayında başlattığı yardım faaliyetlerini arttırarak devam ettiriyor.

Müftülüğümüz, Taşova halkının Diyanet Vakfı Taşova Şubesine yönlendirdiği Fitre, Zekat ve Bağışların bir kısmıyla Taşova ilçe Merkezi ve Köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi dörtyüz aileye yardım kolisi ulaştırdı.Yardım kolilerinin her birinin maliyeti 100 TL. olarak belirlendi. Böylece İlçe Müftülüğümüz 40.000 TL' lik bir yardımda bulundu.

Ayrıca hazırlanan yardım kolilerinin yanında ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimiz kendi ihtiyaç duydukları malzemeleri kendileri alabilsinler diye 5.000 TL' lik yardım çeki dağıtıldı.

Yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Mahalle ve Köy Camiilerimizde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara teslim edildi.